Αναλώσιμο Προϊόν – Έρχεται νέο single από τον Διονύση Σχοινά

«Αναλώσιμο Προϊόν» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Διονύση Σχοίνα. Ο Διονύσης Σχοινάς συνεχίζει την κοινή πορεία με το Φοίβο,

τον άνθρωπο που του χάρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του και βάζει πλώρη για μία ακόμη έκπληξη.

«Αναλώσιμο Προϊόν»

Το αχτύπητο – αχώριστο δίδυμο επιστρέφει με νέα επιτυχία!

Από το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου», «Το Καλοκαίρι», τα «15 Έτη Φωτός», την «Απομίμηση Αγάπης» μέχρι και την τελευταία συνεργασία τους στις «4 Εποχές», όλα τα τραγούδια βρέθηκαν στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και μερικά από αυτά σε ιδιαίτερα υψηλές θέσεις.

Γνωρίζοντας πολύ καλά τα «μυστικά» συστατικά που πρέπει να ανακατέψουν στο «καζάνι» τους, δηλαδή στην κονσόλα του στούντιο, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Φοίβος ετοιμάζονται να «σερβίρουν» την καινούρια σπεσιαλιτέ τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από ένα… «Αναλώσιμο Προϊόν» σε μουσική και στίχους του Φοίβου που έρχεται για να καταναλωθεί με μανία.

Το κυρίως πιάτο θα έρθει από τη Spicy τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, έχοντας προηγηθεί από τις 13 του μήνα μία εβδομάδα ραδιοφωνικής αποκλειστικότητας.

«Ήμουν εξ αρχής στο μυαλό σου, τ’ αναλώσιμο προϊόν σου» είναι ο στίχος – κλειδί που θα συντροφεύσει το νέο κομμάτι του γνωστού ερμηνευτή, όπως όλα τα προηγούμενα, έτσι κι αυτό έχει την κατάλληλη ατάκα για την εκάστοτε περίπτωση και αναμένεται να γίνει αφιέρωση από πολλούς και επιτυχία.

Ο Διονύσης Σχοινάς για ακόμα μια χρονιά κάνει πανικό στο αγαπημένο του στέκι, 4711, στα βόρεια προάστια. Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν διασκεδάζει τον κόσμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, αλλά και την εκρηκτική του εμφάνιση πάνω στη σκηνή. Ποπ μουσικές, νέες μελωδίες ακούγονται στο 4711 χωρίς σταματημό και το ενδιαφέρον του κόσμου σίγουρα ενεργοποιείται όταν ο Διονύσης αρχίζει να ερμηνεύει τις παλιές καλές του επιτυχίες

Το πρόγραμμά του είναι από τα καλύτερα που έχουμε παρακολουθήσει τα τελευταία πέντε χρόνια. Με τον συνθέτη του, Γιώργο Λαϊνά και νέους καλλιτέχνες στο πλευρό του, καθιερώνει ένα νέο τρόπο διασκέδασης για το κοινό, με τρομερές εκπλήξεις για τα μουσικά δεδομένα που τον έχουμε συνηθίσει.

«Αναλώσιμο Προϊόν» | Δείτε το teaser

Related Posts