Να Σε Προσέχει – Η Αμαρυλλίς επιστρέφει ανανεωμένη με νέο κομμάτι

Να Σε Προσέχει. Η Αμαρυλλίς επιστρέφει ανανεωμένη με νέο κομμάτι, νέο ήχο, νέα εικόνα και νέα δισκογραφική στέγη.
Βρίσκεται στην πιο δημιουργική στιγμή στην καριέρα της και είναι έτοιμη για τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα που σίγουρα θα αγαπηθούν και θα συζητηθούν.
Να Σε Προσέχει

Να Σε Προσέχει – Το νέο κομμάτι της Αμαρυλλίδας

Επιστρέφει στην EMI-UNIVERSAL και με την υποστήριξη της EPIC MUSIC κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο τραγούδι της με τίτλο “Να Σε Προσέχει” που θα λατρέψετε από το πρώτο άκουσμα.
Τη μουσική έγραψε ο Γιάννης Φρασέρης και τους στίχους ο Γρηγόρης Βαξαβανέλης. Η νέα μεγάλη επιτυχία οπτικοποιήθηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο και το αποτέλεσμα αναμένεται συναρπαστικό.
Να Σε Προσέχει
Η Αμαρυλλίς ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο σε ένα video clip που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Ένα σενάριο γεμάτο δράση και αγωνία, υποδύεται δύο ρόλους. Δύο γυναίκες που “σημαδεύουν” τον ίδιο έρωτα.
Και επειδή στον έρωτα όπως και στις ταινίες, το φινάλε είναι απρόβλεπτο… Η συνέχεια επί της οθόνης!!
Μια σέξι και γοητευτική γυναίκα. Μια τραγουδίστρια που εκφράζει δυνατά συναισθήματα και προκαλεί έντονες συγκινήσεις και ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση. Μια ερμηνεύτρια που καταθέτει ψυχή πάνω στην σκηνή και τα δίνει όλα.
Το τραγούδι κυκλοφόρησε μαζί με το βίντεο κλιπ από την EMIUNIVERSAL. 
Δείτε το βίντεο κλιπ 
 
ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ – ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΣΕΡΗΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΞΑΒΑΝΕΛΗΣ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
DIGITAL SINGLE: EMI-UNIVERSAL – EPIC MUSIC
Λίγα λόγια για την Αμαρυλλίδα
Η Αμαρυλλίς γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1981. Αποφοίτησε από το Πρότυπο Ιατρικό Λύκειο και στη συνέχεια ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο σπουδών Παραϊατρικών επαγγελμάτων.
Τα χόμπυ της είναι η μουσική, το διάβασμα, η γυμναστική και τα extreme sports. Τη γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος EXIS, που έκανε αίσθηση για τον ιδιαίτερο ήχο του και τις ξεχωριστές pop προτάσεις του.

Η Αμαρυλλίς, η τραγουδίστρια του group, που ακολουθεί πλέον ανεξάρτητη μουσική πορεία, έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά της δισκογραφίας με την εκπληκτική φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία της.

Related Posts