Ξέρω Πως θα ‘ρθείς – Νέο video clip από τον Στέλιο Ρόκκο

Ξέρω Πως θα ‘ρθείς μας τραγουδά ο Στέλιος Ρόκκος, σε ένα ακόμα single από τον νέο του δίσκο, “Σε μονοπάτια ξένα“, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ξέρω Πως θα 'ρθείς

Ο σπουδαίος Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης που ξέρει όπως κανείς άλλος να μας χαρίζει αξεπέραστα κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά μας, σύντομα μας παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις ήδη μεγάλες επιτυχίες «Θάλασσα», «Τα Καλοκαίρια», «Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις» και «Ζω Μεγάλες Στιγμές».

Πριν από λίγο ανέβηκαν στο κανάλι της Panik Platinum τα πρώτα κομμάτια από τον πολυαναμενόμενο δίσκο. Ο λόγος για τα «Σε Μονοπάτια Ξένα»«Έτσι Είμαι Εγώ», «Μίλα Λοιπόν», «Να Μ’ Αγαπάς», «Μα Εγώ», «Τα Μυστικά», ενώ σήμερα το ανέβηκε το «Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις».

Η μεγάλη έκπληξη στο δίσκο είναι ένα ντουέτο που πρόκειται να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τις ερμηνείες των δυο καταξιωμένων καλλιτεχνών. Ο λόγος για τη Μελίνα Ασλανίδου, η οποία συμμετέχει στο τραγούδι «Μια Βουτιά Στο Κενό». Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια πολύ δυνατή και ξεχωριστή συνεργασία, ένα μοναδικό ντουέτο που αναμένεται αν αγαπηθεί από τον κόσμο.

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα συνεχίσει σε κάποιο άλλο νυχτερινό κέντρο από το καλοκαίρι ή αν θα κάνει περιοδείες στην υπόλοιπη, Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις είναι σε μουσική του Στέλιου Ρόκκου και οι στίχοι είναι του ίδιου και της Βίκυ Γεροθόδωρου. Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός μας έχει συνηθίσει σε άκρως συναισθηματικές μπαλάντες και το συγκεκριμένο κομμάτι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ξέρω Πως θα ‘ρθείς – Δείτε το νέο βίντεο κλιπ του Στέλιου Ρόκκου

Related Posts