Πέγκυ Ζήνα Ο λόγος που την λατρεύουμε

Την έχουμε λατρέψει όλοι. Τα τραγούδια της εκπροσωπούν

τον έρωτα,την αγάπη,τον πόνο,την νοσταλγία και τον χωρισμό. Η Πέγκυ Ζήνα έχει μια θέση στην καρδιά μας σε ότι φάση και να βρισκόμαστε. Είναι η τραγουδίστρια που υμνεί τον έρωτα από την αρχή ως το τέλος του. Βρήκε τον τρόπο να την γνωρίσουμε.

Κι αφού μας γνώρισε κι αυτός που έπρεπε -κακή ώρα- εμείς δηλώνουμε απόλυτα ερωτευμένες μαζί του και δίνουμε όρκο αιώνιας αγάπης. Σίγουρες ότι πρόκειται για το άλλο μας μισό υποσχόμαστε ότι πάντα θα είμαστε μαζί γιατί πλέον με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε ένα. Η Πέγκυ Ζήνα μας εξέφρασε και σε αυτό.

Η Πέγκυ Ζήνα όμως είναι δίπλα μας σε όλα. Όταν κάποιος φεύγει από την ζωή μας, που μαύρη η ώρα που τον γνωρίσαμε, τα τραγούδια της έρχονται για να μας κρατήσουν συντροφιά και να εκφράσουν βαθιά συναισθήματα μας.

Και έρχονται τα κλάματα, οι φωνές.Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε με τίποτα τον λόγο της απουσίας του. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τον θέλουμε κι αυτός λείπει για τα καλά. Και τότε ματώνουμε. Η εγκατάλειψη πονάει και το μόνο φάρμακο είναι να τον δούμε.

Αυτός που θα ακούσει Πέγκυ Ζήνα είναι κι αυτός που δε φοβάται να τσαλακωθεί. Μαζί της αναρωτιόμαστε τι νόημα έχει η ζωή χωρίς τον άνθρωπό μας. Το λέμε ξεκάθαρα ότι χανόμαστε μακριά του.

Ντάξει, κάπως καλύτερα πάνε τα πράγματα. Και τις βόλτες έχουμε αρχίσει και μουσική ακούμε και όρεξη να μιλήσουμε έχουμε, απλώς ορισμένες φορές μας λείπεις τόσο πολύ που δε το περιμέναμε και όχι τίποτα άλλο δεν έχουμε και που να το πούμε.

Συνηθίζουμε σιγά σιγά την μοναξιά μας και συνειδητοποιούμε την κατάστασή μας.

Κι χτυπάει το τηλέφωνό μας από έναν κοινό μας φίλο μία μέρα ξαφνικά. Θέλεις να γυρίσεις και με ρωτάει τι να σου πει. Έκτος από το ότι είμαι καλά….Πες του…

Μπορεί να μην περνάμε την καλύτερη φάση της ζωής μας αλλά έχουμε αξιοπρέπεια και σεβόμαστε τον εαυτό μας. Μετά την άπονη συμπεριφορά σου δεν δίνουμε λόγο σε κανέναν. Εμείς τα σπάμε , εμείς πληρώνουμε.