ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Το COSMORADIO.NET ( Διαδικτυακό ραδιόφωνο) , ζητά άτομα υπεύθυνα, με συνέπεια με αγάπη προς την μουσική, να αναλάβουν να κάνουν ραδιοφωνικές εκπομπές στο web radio ( Περιγραφή Εθελοντικες Θέσεις ) !! Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω FACEBOOK.

 ΚΑΝΟΝΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ  COSMORADIO.NΕΤ

 1.  Σεβόμαστε τους Ακροατές και ποτέ δεν βρίζουμε !!

 2. Ο κάθε μουσικός παραγωγός εν ώρα εκπομπής κάνει την εκπομπή του κανονικά και δεν ασχολείται με chat απλά μέσα από εκεί βλέπει αφιερώσεις και τραγούδια που του ζητιάνε !!

3. Δεν τον απασχολεί το πώς είναι η σελίδα του ραδιοφώνου η το συνεργαζόμενο CHAT αρμόδιοι να τα φτιάξουν όπως νομίζουν καλύτερα είναι οι ιδιοκτήτες !!

 4. Όταν κάνουν εκπομπή και έχουν κάποια απορία όσο αφορά ραδιόφωνο και CHAT δεν ρωτάνε στον αέρα αν αρέσει στους ακροατές ενημερώνουν το κάθε υπεύθυνο που έχει ο τομέας !! 

5. Ο μουσικός παραγωγός κάνει εκπομπή για αυτό είναι στο ραδιόφωνο και όχι να κάνει καμάκι στο CHAT εν ώρα εκπομπής !!

 6. Πάντα σεβόμαστε το ραδιόφωνο και τους ακροατές !!

Υ.Σ  Oποιος δεν συμφωνεί με τους παραπάνω κανόνες δεν έχει θέση στο cosmoradio.net και ούτε στο συνεργαζόμενο Chat  ( mesanuxta-chat.net ) μπορεί να πάει σε άλλα WEB RADIO  η να φτιάξει δικό του και να κάνει ότι  θέλει αυτός ! Γιατί όπως λέει μια  παροιμία άλλος πληρώνει και άλλο μαμαη αυτά στο ραδιόφωνο το δικό μας δεν παίζουν ούτε μια στο εκατομμύριο!

Eπικοινωνία